Sov gott med ett supportavtal

För att din hemsida ska fungera så bra som möjligt när det gäller prestanda, funktion och skydd mot intrång, är det mycket viktigt att uppdatera de system, moduler och designteman som hemsidan baseras på.

Med ett supportavtal ser jag till att löpande göra relevanta uppdateringar och säkerhetsuppdateringar på din sajt.

Är du intresserad av ett supportavtal?

Skicka ett mail, ange din URL så återkommer jag med ett förslag

Bevakning

Din hemsida är under bevakning dygnet runt. Om den inte är tillgänglig får jag besked om detta omgående och kan vidta åtgärder.

Säkerhet

Utöver de vanliga säkerhetsåtgärderna skannas din hemsida regelbudet för att upptäcka otillåtna förändringar.

Uppdateringar

Att hålla WordPress, tema och plugins uppdaterade är en av de viktigaste åtgärderna för att säkerställa bästa prestanda.

VIP Support

Alla är lika viktiga men du är lite viktigare 🙂 Med denna typ av avtal får du en särskild e-postadress för supportärenden, som därmed prioriteras.

Backup

Genom daglig backup har du alltid en säkerhet om problem uppstår. Denna backup är återställningsbar. Ovärderligt om olyckan är framme.

Månadsrapport

Hela din hemsida gås igenom en gång per månad och efteråt skickas en rapport till dig. I denna kan du läsa vad som genomförts och kan se hur din hemsida mår i största allmänhet.

Hosting
Divi Affiliate
Jag är Social
Slack
Utbildare

Egmont Publishing – Duni AB – Malmö Stad – IHM Business School – IDEON Sience Park – Scandorama – Södervidingebagaren – Cadburry – Glaxo Smith Kline – Eslöv Turism – Båstad Gruppen – Aepona – Astra Zeneca – Akzo Nobel – Nordsjö – SAS Radisson – GDPR Hero – TripX, m.fl.